AD

Monday, August 08, 2011

PEN

Dah lama tak post pasal fly, takdak apa pun, nak post pun malu sbenarnya, nanti orang bising dok tanya...
"tak abih lagi?"
"da brapa lama bro ko kat sana?"
"ingatkan hang da koje dah?"

Haaa, got the idea? haha, tapi takpa lah, sebelum raya ni InsyaAllah laa abes la tuu kan? Ok, kelmarin aku pi Penang, wohooo, cantik... been here before, this should be my 3th or 4th, not really remember. Tapi jalan-jalan time puasa ni hilang laa sikit rasa keseronokan dia tuu, ya laa, takleh nak lepak makan nasi kandaq, takleh nak isap rokok, dan takleh nak cuci mata lama-lama sangat.. oops.. haha

Perjalanan melalui udara sebenaqnya tak lama pun, kalo hang dok drive tuh ada la 5 6 jam, kami kat atas ni, 1 2 jam ja, haha. Tapi dia punya jalan raya udara (airway) for the type of my aircraft to Penang ni macam jauh sket, which is kami takleh p direct la, nak kena masuk Pahang dulu then baru kona masuk Penang, adoii, haha. Apa-apa pun nak share gambaq la sket

kat mana ntah, somewhere overhead Perak kot
landed at runway 04
tu dia terminal Bayan Lepaih
nak paking laa, nak turun amik angin

8 comments:

Anonymous said...

gmbr kat penang bridge tak dok??..sy suko bridges..=(

Anonymous said...

xdok gmbr penang bridge from above ko??..sy suko bridges...klu ado letok des..gud..haha..=)

Faiz Nasir said...

ado, tengok laa, sayo baru mmasok.. heheheh

Anonymous said...

tenkayuuu..comey!

LePaKPlaCZe said...

seronok nyaaaaa paih.. :)

Faiz Nasir said...

tak seronok mana pon, ngan kalo graduate keje xtau mana lagi, haha! anyway thnx bro! enjoy la this flying moment

Shamien said...

tu dia penang! hang pekena nasi kandaq kayu dak? pasemboq semua...(penang murtad dah aku neh, padahal bar 3 bulan here).

Faiz Nasir said...

hahahha, posa beb.. eh awok ni ore mano? penang ko kb? ekekeke. thnx for dropping by n selamat hari raya!