AD

Monday, March 21, 2011

Bakat

Sampai hati takde orang bagi respon pon eh kat entry aku sebelum ni, zzz.

Hahaha, sah aku memang tak pandai wat bisnes.

Kita semua masing-masing dikurniakan bakat dalam sesuatu bidang bukan, jika ia bukan bakat sekalipon, minat yang mendalam serta usaha telah membantu kita untuk mendapat 'bakat' dalam bidang tersebut, haha.

Hmm. Agak-agak apa bakat aku dan dalam bidang apakah?

Ishhh, sedang aku mencari 'bakat' dalam Google Image (pada waktu aku menulis ni), laen pulak yang keluar, jadi aku rasa aku terpaksa melupakan hasrat untuk post gambar untuk entri kali ini, ishhh

2 comments:

beckpanda said...

oloh. ginu mo lalu nah serro.
ore busy blako la loni, sapa xdey nok belek blog.
aloh2.
so, how'slife these days.
lamo xdenga kaba hihi

the.dreamer said...

hahaha, xdok jahh, sajo jahh nk publisiti sket, haha.

alhamdulillah sehat, heee. harap k.aisyah pon samo lah deh :) thnx for dropping by :)